Tiurtoppen Hytter

Om produsenten

Unike hytter for den
kvalitetsbevisste kunde

Individuelle hytter. Vi tegner og tilpasser hytter og interiør med løsninger og stil til den enkelte kunde. Alt fra tomtas egenskaper til hyttas planløsning, eksteriør og interiør vektlegges i prosessen.

Én kontraktspart på alt fra idé til innflytningsklar hytte. Vi tilbyr å ta hånd om hele prosessen. Én kontraktspart fra idéfasen til innflytningsklar hytte gir trygghet og garanti som sikrer hele din investering.

Hytter – grunnmodeller. Vi har ingen standardmodeller eller katalog, men utfra flere av hyttene vi har utviklet sammen med kunder, kan du på www.tiurtoppen.no se noen av løsningene som erfaringsmessig har vært inspirasjonskilder til individuelle hytter. Kanskje kan noen av disse være utgangspunkt for din hytte. Finner du ingen som passer deg, så fortell oss om din tomt og hyttedrøm så bistår vi med utvikling av hytta. Vi ønsker også velkommen til visning på mange av hyttene vi har bygget, og våre kunder bidrar gjerne med sine erfaringer fra byggeprosessen.

Inspirasjon og idéer. På nettsiden vår www.tiurtoppen.no finner du inspirasjon og idéer. Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Relaterte Nyheter