Jøra Bygg as

Om produsenten

Norsk kvalitet og lange tradisjoner

Jøra Bygg AS markedsfører, selger og bygger hytter. Firmaet er etablert i Gudbrandsdalen og har hele Østlandet som leveringsområde. Det har eksistert i dagens form siden 1989, men er en videreføring av firmaet som etablerte Gausdalshytta tidlig på 1960-tallet. Jøra Bygg er derfor tuftet på lang erfaring med fritidsboliger, og skal være en trygg og pålitelig leverandør av hytter i god norsk kvalitet. Har i dag over 40 ansatte.

Hytene kan tilpasses både naturen den skal «leve» i og til menneskene som den skal huse. Firmaet samarbeider med arkitekter som kjenner både Jøra og markedet. Sammen med kunden skreddersyr de hytta til behovet. Utgangspunktet kan være en av Jøra Bygg’s ca. 25 katalogmodeller, eller det kan tegnes en helt ny hytte etter kundens ønske. Hovedsakelig leveres nøkkelferdige hytter i ulike størrelser, men delleveranser og tilbygg leveres også.

Kundens behov og ønsker står i sentrum. Gjennom samarbeidspartnere tilbys hytteprosjekter oppført i norsk håndlaft om det er ønskelig. Hyttene kan like gjerne bygges på enkle tomter uten innlagt vann og strøm, som på høykvalitetstomter med alle fasiliteter.

Jøra Bygg AS har visningshytter på Skeikampen, Nordseter og Norsk Hyttesenter Hellerud.