BuenGruppen

Om produsenten

Hvordan velge riktig hytte?

Mange Nordmenn investerer mer penger i hytta enn i boligen. Hytta er en av de absolutt største investeringene vi gjør i livet.  Hvordan kan vi sikre oss, og kanskje gjøre hyttekosen til noe av det mest lønnsomme vi har? Hva er de mest kritiske faktorene for å verdisikre en investering i fritidseiendom?

Beliggenhet. Få enkeltfaktorer har større innvirkning på prisutviklingen enn beliggenheten.  Det finnes enorme variasjoner både i tomtepriser, priser på grunnarbeid og forventet fremtidig prisutvikling i de ulike hytteområdene i Norge.   

For oss i Buen Gruppen er det en hovedprioritet å utvikle samarbeid med grunneiere og tomteutviklere i de mest attraktive hytteområdene i Norge (og Sverige). En kvalitetshytte i et attraktivt område gir den beste prisutviklingen over tid. 

Verdien av en merkevare. En sterk merkevare er skapt av design, kvalitet og tilhørighet. En slik merkevare vil bidra til å holde markedsverdien oppe og gi en god annenhåndsverdi. Buen Gruppen har valgt å stå for et særpreg.  Vi vil være personlige. En hytte fra Buen Gruppen skal kunne kjennes igjen, både på design, byggekvalitet og tilhørighet til «fritidsfolket». I Buen Gruppen er vi er opptatt av å følge strømningene innenfor arkitekturen.  Vi vil at våre kunder skal få hytter som er bygget på det beste av moderne løsninger og som har i seg elementer som følger trendene, men for å sikre varige verdier og tidløshet er våre norske byggetradisjoner en viktig arv.

Teknisk kvalitet.  Kvalitet koster ofte mindre enn man tror.  Erfaringene når det gjelder eiekostnader for fritidsboliger i vårt harde nordiske klima er at høy kvalitet gir lavere kostnader og bedre prisutvikling over tid.  Som eksempel kan nevnes takkonstruksjoner.  Buen Gruppen sin kraftige dimensjonering har vært en trygghet for mange hytteeiere de siste årene. I Buen Gruppen benytter vi også både utvendig og innvendig panel av god kvalitet og bra tykkelse, kombinert med dører og vinduer av høy kvalitet er dette viktige elementer og som bidrar til å gi varige økonomiske fordeler for hytteeieren.

Snekkertjenester.  Kunnskap om hvordan hytta skal settes opp er alfa & omega for et godt sluttresultat. Uansett hvor bra konstruksjonen er, og uansett hvor bra materialene er, vil dårlig utførte oppføringstjenester kunne ødelegge det gode sluttproduktet. Det betyr at det er veldig viktig for kunden at det benyttes snekkere som ikke bare besitter generell fagkunnskap, men også har fått spesialopplæring på oppføring av akkurat den aktuelle hyttemodellen.  I Buen Gruppen sikrer vi dette gjennom en egen snekkerskole, og mener dette vil skape et bedre resultat og en bedre verdisikring for hyttekundene.

BuenGruppen leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter og fritidsboliger.

Vi hjelper våre kunder med byggesøknader, prosjektering, og oppføring av boligene. Gjennom BuenGruppen og våre 9 Buen Partnere blir hele vårt brede modellprogram kontinuerlig videreutviklet og modernisert. Fra 2003 har store deler av produksjonen foregått i søsterselskapet Nordic Houses ÖU i Estland. Produksjonsselskapet er ISO 9001-sertifisert og vant i 2015 1.premien i Prefab house of the year. 

Møt oss på www.buengruppen.no