Boligpartner

Om produsenten

Frihet og tid til å finne roen

Hyttedrømmen. Utenfor hyttevinduene venter snødekte topper med og uten spor. Kanskje drømmer du om en dag i slalåmbakken med puddersnø og sol fra blå himmel? Eller forbinder du hytteliv med sommer, varme svaberg og glade barn som fanger krabber? Kanskje drømmer du om fjellturer i shorts om sommeren, eller liker du best høstfjellets duggfriske morgener og nydelige fargepalett?

Skap nye minner. Tiden vi har sammen med de nærmeste er det mest verdifulle vi har. Dager der store og små opplevelser blir til dyrebare minner vi bærer med oss for alltid. Mange drømmer om et sted der venner og familie kan samles – og det ligger mange gode opplevelser i en hyttedrøm.

En hytte for alle. Vi i BoligPartner hjelper deg gjerne med å finne den optimale hytta for akkurat deg og din familie. I vår portefølje finner du garantert en hytte for akkurat dine drømmer! Alle våre hytter har høy standard, unik arkitektur og smarte løsninger. Vi bygger dem med ekte, solid og varig håndverk – og vi har hytter for enhver smak!

Et trygt valg. Uansett om du ønsker hytte med torvtak og hems, eller om du vil ha en moderne, nyskapende og innovativ hytte – ja, så har vi det. Etter 25 år i boligmarkedet har BoligPartner blitt en av Norges største boligbyggere, og vår solide erfaring og kompetanse er særdeles verdifull også når vi bygger hytter. Velger du oss som din leverandør kan du være trygg på at hytten bygges med dyktighet, og etter alle gjeldende retningslinjer og standarder.

Bredt forhandlernettverk. BoligPartner leverer hytter over det ganske land. Og fortvil ikke om du mangler tomt, for vi har til enhver tid en mengde attraktive og ledige hyttetomter rundt omkring i Norge. Husk også at alle våre hytter kan tilpasses. Vi har et eget lag med arkitekter som står klare til å tegne om hytta slik at den blir akkurat slik du ønsker. BoligPartner ønsker å oppfylle det navnet vårt lover – nemlig å være din partner. Kjøper du hytte av oss gir vi deg råd, hjelp og støtte gjennom hele prosessen. På de neste sidene får du noen smakebiter på hva vi kan tilby din hyttedrøm – håper du finner noe du liker?

Se alle våre flotte hytter på www.boligpartner.no/fritid og bestill gjerne vår hyttekatalog på hele 160 sider proppet med hyttestoff og inspirasjon.

Du finner oss på Facebook og Instagram også.

Relaterte Nyheter