Stenumgård bygg AS

Bergtatt Malm 100

  • BRA
  • : 99m2
  • BYA
  • : 140m2
PRIS

Nøkkelferdig: Pris på forespørsel

STØRRELSE

BYA: 140,4m2

BRA: 99,2m2

SOVEROM

Om hytta

Ny og moderne hytte

Bergtatt består av miljøvennlige bygningsmaterialer, som stående trekledning i malmfuru. Materialene har farger som er mørke og avdempet med god tilpasning til tomt og omgivelser. Hytten er tenkt utført med trebelagt saltak. Kledning og tak vil raskt få en fin grå patina som passer fint inn i fjellandskapet.

Uteopphold er lagt til gavl mot sør/vest. Prosjektets møneretning er lagt langsetter kotene for å tilpasse seg tomtenes karakter i størst mulig grad med tanke på topografi, adkomst, samt sol- og utsiktsforhold.

Med sin enkle volumoppbygging, naturlige materialer og plassering på eiendommen vil tiltaket fremstå som godt tilpasset til både landskap og omgivelsene for øvrig. Bergtatt konseptet kommer i flere forskjellige størrelser og kan speilvendes i alle himmelretninger for å utnytte tomtens potensiale til det fulle.

Det er også utviklet et anneks i samme formspråk og utførelse. Annekset inneholder stue, bad, skibod, hems og garasje.

Malm-serien er moderne hytter med et spennende formspråk. Malm 100 har en praktisk planløsning, med tre gode soverom på hovedplan, bod med egen inngang og to bad. Det ene badet er direkte tilknyttet hovedsoverommet. Hytta har en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord og sofagruppe. Midtpunktet i oppholdsrommet er en flott peis som omrammes av store vindusflater. Med unntak av hovedsoverommet og badene har alle rommene høy himling og skråtak, som gir hytta en helt spesiell romfølelse. Malm 100 har også en romslig hems, med plass til både et ekstra soverom og en bod.

Bilder

Plantegninger

Logg Inn


Du må logge inn først for å legge denne hytta til din favorittliste.


Logg Inn